Persoane interesate

duminică, 12 iunie 2016

NEGRESA CU MASCARPONE SI ZMEURA


     O prajitura savuroasa, deloc complicata...



     Ingrediente:
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 150 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 250 g mascarpone
  • esenta vanilie sau extract de vanilie Bourbon
  • 350 g zmeura
     Topim ciocolata si untul la bain marie. Lasam sa se racoreasca putin, apoi adaugam 150 g zahar pudra, 3 oua batute si faina. Omogenizam bine.
 



      Amestecam mascarpone cu oul batut, cu zaharul ramas si cu esenta de vanilie.
 
 
      Turnam jumatate din aluatul cu ciocolata in tava tapetata cu hartie de copt, apoi crema de mascarpone.
      Nivelam si punem zmeura, cat mai uniform. Acoperim cu restul de aluat de ciocolata si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 25-30 minute.
 



 
      Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
 




      Sa aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu