Persoane interesate
joi, 10 martie 2016
TAVALITE
O prajiturica gustoasa, care dispare rapid....
Ingrediente blat:
4 oua
1 cana cu zahar
1 1/2 cana faina
1 pliculet praf de copt stins cu otet
Ingediente sirop:
500 ml lapte
1 cana cu zahar
1 pachet unt
3 linguri cacao
Décor:
nuca macinata sau fulgi de cocos
Mod de preparare:
Mixam ouale cu zaharul pana acesta din urma se topeste, adaugam faina treptat si amestecam usor cu o spatula. Punem si praful de copt stins cu otet si omogenizam. Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade, aproximativ 20-25 minute sau pana trece testul scobitorii.
Se lasa sa se raceasca, acoperit.
Pana se raceste pandispanul, preparam siropul: fierbem laptele cu zaharul pana se topeste, luam de pe foc si adaugam cacaua, apoi untul. Omogenizam si lasam putin deoparte sa se racoreasca.
Taiem pandispanul cuburi si trecem fiecare cub prin sirop, apoi prin nuca macinata sau fulgi de cocos.
Spor si pofta!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu