O pufosenie delicioasa...
Ingrediente:
- 8 oua
- 250 g zahar
- 250 g faina
- un varf de lingurita sare
- esenta vanilie
- cacao
Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul(cam 15-20 minute). Adaugam faina treptat si omogenizam cu ajutorul unei spatule sau al unei linguri de lemn. Usor, cu miscari largi. Punem si esenta de vanilie,.
Din aluat, oprim intr-un recipient cateva linguri bune pe care le amestecam cu cacao.
Turnam compozitia alba in doua tavi tapetate cu hartie de copt, iar deasupra punem compozitia cu cacao. Cu ajutorul unei furculite, amestecam usor, pentru a le intrepatrunde discret.
Introducem tavile in cuptorul preincalzit la 180 grade, aproximativ 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii.
Cand este gata, scoatem checurile din tava si le lasam la racit.
Gata! Spor si pofta!
NU scurtati timpul de mixare, NU adaugati praf de copt, NU folositi ingrediente reci!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu