Persoane interesate
miercuri, 16 martie 2016
SALATA DE CARTOFI CU PESTE AFUMAT
O salata gustoasa si rapida.....
5-6 cartofi roșii, mari
1 fir de praz sau 2-3 cepe rosii
5 castraveciori acri
4 bucăți file macrou afumat
maioneza
sare, piper
Cartofii se curata si se taie cubulete. Se pun la fiert.
Castraveciorii se taie cubulete si se pun intr-o strecuratoare, la scurs.
Prazul se taie rondele subtiri.
Fileul de macrou afumat se taie în bucati mai mari. Atentie la oasele fine!
După ce cartofii s-au fiert si s-au răcit, amestecăm toate ingredientele cu 3-4 linguri de maioneza, saram si piperam după gustul fiecaruia.
Se lasa salata câteva ore la frigider. Poftă buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu