Persoane interesate

miercuri, 16 martie 2016

SALATA DE CARTOFI CU PESTE AFUMAT


O salata gustoasa si rapida.....

5-6 cartofi roșii, mari 
1 fir de praz sau 2-3 cepe rosii
5 castraveciori acri 
4 bucăți file macrou afumat 
maioneza 
sare, piper

Cartofii se curata si se taie cubulete. Se pun la fiert. 



Castraveciorii se taie cubulete si se pun intr-o strecuratoare, la scurs. 



Prazul se taie rondele subtiri. 



Fileul de macrou afumat se taie în bucati mai mari. Atentie la oasele fine! 




După ce cartofii s-au fiert si s-au răcit, amestecăm toate ingredientele cu 3-4 linguri de maioneza, saram si piperam după gustul fiecaruia. 
Se lasa salata câteva ore la frigider. Poftă buna! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu