1 kg cartofi roșii
4-5 linguri maioneză
3 linguri smantana
3 ouă fierte
1 castravete murat
1 gogosar murat
masline fara samburi
1 lingură muștar
1 lingură oțet cu miere
sare, piper
1 ceapă roșie medie cubulețe
3 fire ceapa verde tocate
1 ardei roșu
1 leg mica patrunjel
Curatam, spalam si punem la fiert cartofii taiati cubulete. Dupa ce s-au fiert, ii lasam la racit intr-o strecuratoare. Fierbem si ouale tari.
Amestecam maioneza cu smantana, mustarul, otetul si adaugam castravetele si gogosarul taiate marunt, ceapa rosie taiata pestisori si cea verde, rondele, ardeiul taiat cubulete.
Transferam cartofii raciti complet intr-un bol incapator, adaugam dressing-ul, maslinele, ouale taiate sferturi si patrunjelul tocat marunt.
Potrivim de sare si piper, amestecand usor.
Gata! Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu