Persoane interesate

sâmbătă, 19 martie 2016

CHEC APERITIV

O gustare sau un aperitiv rapide...
 
 
 
5 ouă 
150 ml lapte 
50 ml ulei 
150 g sunca presată 
100 g sunculita țărănească 
200 g cașcaval ras 
1 ardei gras rosu 
150 g măsline feliate 

150 g ciuperci feliate (la borcan)
250 g făină 
1 linguriță praf de copt 
3-4 linguri smantana 
1 leg pătrunjel (optional) 
 
      Se bat bine ouăle cu laptele si smantana, se adauga făină in ploaie si praful de copt si se omogenizeaza . 
      Adăugăm cascavalul ras pe razatoarea cu găuri mari, apoi punem sunca, ardeiul tăiate cubulete, ciupercile si maslinele feliate. 
      Le imprietenim si turnam compoziția intr-o tava de chec mare, tapetata cu hartie de copt. 
 
      Dăm la cuptor, preincalzit, la 180 grade pentru 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii. 
 
 
Sa aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu