O gustare sau un aperitiv rapide...
5 ouă
150 ml lapte
50 ml ulei
150 g sunca presată
100 g sunculita țărănească
200 g cașcaval ras
1 ardei gras rosu
150 g măsline feliate
150 g ciuperci feliate (la borcan)
150 g ciuperci feliate (la borcan)
250 g făină
1 linguriță praf de copt
3-4 linguri smantana
1 leg pătrunjel (optional)
Se bat bine ouăle cu laptele si smantana, se adauga făină in ploaie si praful de copt si se omogenizeaza .
Adăugăm cascavalul ras pe razatoarea cu găuri mari, apoi punem sunca, ardeiul tăiate cubulete, ciupercile si maslinele feliate.
Le imprietenim si turnam compoziția intr-o tava de chec mare, tapetata cu hartie de copt.
Dăm la cuptor, preincalzit, la 180 grade pentru 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii.
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu