Doar cuvinte de lauda la adresa lor: usor de preparat, sanatosi, aromati, fragezi, gustosi...
Ingrediente:
- 200 g unt moale,la temperatura camerei
- 80-100 g zahar brun sau Green Sugar
- 1 plic extract vanilie Bourbon
- 300 g faina integrala din grau spelta
- 100 g merisoare deshidratate
- 1/2 lingurita pudra scortisoara
- nuci tocate grosier
- 1 varf cutit de praf de copt
Untul moale se alifiaza si se amesteca cu zaharul si vanilia. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si pudra de scortisoara si se omogenizeaza. La sfarsit, punem merisoarele si nucile si dam aluatului o forma dreptunghiulara sau rotunda, il imbracam in folie alimentara si-l introducem la congelator pentru 15 minute.
Dupa expirarea timpului, scoatem aluatul si-l taiem in bucati groase de 1-1,5 cm si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade si coacem timp de 15-20 minute sau pana se rumenesc usor pe margini.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu