Ingrediente:
- 1 cana orez
- 1 morcov maricel
- 2 cepe
- 1 ardei gras rosu
- o mana de mazare
- 200 g ciuperci feliate congelate
- sare
- piper
- ulei
- 1/2 lingurita turmeric (optional)
Mod de preparare:
Legumele se curata si se spala. Ceapa se taie marunt, ardeiul fasii, morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mari.
Intr-o cratita se caleste putin ceapa in 3-4 linguri cu ulei, pana devine sticloasa, adaugam ardeiul si morcovul si mai lasam putin pe foc.
Punem si mazarea, ciupercile feliate si sotam vreo 7-8 minute.
Punem si mazarea, ciupercile feliate si sotam vreo 7-8 minute.
Adaugam orezul si-l calim putin cu legumele, dupa care turnam 3 cani cu apa calda (o parte orez, trei parti apa) si amestecam.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu