Cateva ingrediente, un desert minunat!
Ingrediente:
- 1 cutie lapte condensat (400 g)
- 300 g ciocolata neagra
- 50 g unt
- nuci tocate grosier
- esenta de rom
- zahar(optional) dupa gust
Laptele, ciocolata rupta in bucatele, zaharul si untul se pun intr-un vas la bain marie, la foc mic. Amestecam din cand in cand, iar cand compozitia este omogena, adaugam nucile si esenta de rom si dam vasul deoparte. Lasam sa se raceasca cateva minute, apoi turnam ciocolata intr-o tava patrata (20cm/20cm) tapetata cu folie sau hartie de copt, ori in forme de silicon si mai ornam cu cativa mieji de nuca(nu e multa niciodata :) ).
Dam la rece cateva ore bune sau chiar peste noapte, apoi o portionam dupa bunul plac.
Sa aveti pofta!
Buna seara....ciocolata merge si cea de menaj?
RăspundețiȘtergere