O pasca rapida, usor de preparat, cu un gust delicious...
Ingrediente:
- 800 g branza de vaci
- 10-12 linguri zahar
- 5 oua
- 100 ml frisca lichida
- 1 plic praf de copt stins cu zeama de lamaie
- esenta vanilie
- coaja rasa de la o lamaie
- 1-2 plicuri budinca de vanilie
- 100g picaturi de ciocolata
- 200 g caise uscate fara samburi
Intr-un bol incapator, mixam branza de vaci, zaharul si ouale. adaugam frisca lichida, esenta de vanilie si coaja de lamaie, apoi praful de budinca. Praful de copt il stingem cu zeama de lamaie si-l incorporam in compozitie. La final, adaugam picaturile de ciocolata si caisele taiate bucatele.
Turnam compozitia intr-o tava de tort detasabila, unsa cu unt si dam la cuptor, incalzit in prealabil la 180 grade, timp de 50-60 minute sau pana se rumeneste frumos.
Pasca se portioneaza rece.
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu