Ingrediente:
- 4 oua
- 150 g zahar
- 450 g faina
- 60 g unt
- 5 linguri ulei
- 1 plic praf de copt
- 2 linguri cacao
- esenta de rom
- zahar pudra
Mod de preparare:
Untul se topeste in ulei, dupa care lasam la racit. Ouale se mixeaza cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa, apoi adaugam, in fir subtire, uleiul si untul, omogenizam si punem faina, amestecata in prealabil cu praful de copt. Urmeaza cacaua si esenta de rom.
Formam bilute de marimea unei nuci, pe care le tavalim prin zahar pudra. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, la distanta. Dam tava la cuptor, preincalzit la 170 grade, pentru 10-15 minute.
Dupa ce le scoatem, le lasam cateva minute sa se racoreasca in tava.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu