Ingrediente:
- 2 oua
- 9 linguri de zahar Green Sugar
- 9 linguri ulei
- 11 linguri lapte
- 1/2 lingurita praf de copt
- faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat nelipicios, usor de intins
- 1 kg branza dulce
- stafide
- coaja rasa de la o lamaie
- esenta de vanilie
- 4 oua
- 150-200 g zahar Green Sugar
- gris, optional
Intr-un castron punem ouale, zaharul, uleiul, laptele si omogenizam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, treptat si framantam un aluat neted, suplu, care nu se lipeste de maini.
Branza se amesteca bine cu ouale si zaharul, se adauga coaja de lamaie si vanilia, apoi se incorporeaza stafidele. In cazul in care compozitia este prea apoasa, putem adauga o lingura cu gris.
Punem prima foaie in tava tapetata cu hartie de copt, repartizam uniform umplutura aromata de branza, apoi urmeaza cea de-a doua foaie. Sigilam marginile usor si intepam foaia de deasupra cu o furculita, din loc in loc.
O lasam sa se raceasca, portionam si pudram cu zahar.http://nadiamiha.blogspot.com/2016/10/placinta-cu-branza-dulce-si-stafide.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu